Originale mexikanske Hengekøyer

Den originale meksikanske hengekøyer er også kalt MayaHengekøye og NettHengekøye.

Den originale hengekøyer fra Mexico er hånd laget av bomullstråd i en spesiell veve teknikk Sprang. Denne spesielle veve teknikken gjør hengekøya svært fleksibel i bredde, og dermed oppnådde den mest fleksible og behagelige komforten i en
hengekøye. Den meksikanske hengekøyer er så specille du kan både ligge langs, på tvers og diagonalt. De fleste foretrekker å ligge diagonalt i netto hengekøye. Livet er fullt av nytelser hvor du finner den perfekte måten for deg å ligge i hengekøyen. Jo større og bredere hengekøye, jo større plass, sove komfort og fleksibilitet du får.

De mexicanske hengekøyene er fleksible i bredden, derved får du opplevelsen av å være i en ekte hengekøye, hvor det hele tiden er hengekøyen som tilpasser seg etter deg. På den måten vil du føle velvære, avslapning, ren nytelse. Du kan glemme tid og sted, og bare slappe av. Det er flere varianter av materiale til de mexicanske nett-hengekøyene, men grunnprinsippet i veve-flette teknikken er den samme. Valg av materiale er gjort etter hvordan hengekøyen er tenkt brukt.

MEXICANSKE HENGEKØYER i nett er fremstilt av alminnelig bomullstråd.
Kroppen til hengekøyen, altså det området hvor du ligger er av bomull (80 % bomull), mens endesnorene i hengekøyen er av nylon (20 % nylon). God meksikansk hengekøye er meget bred. Kjøp en meksikansk hengekøye, den er verdens beste - både i stuen og i hagen.
preload spinner