Den absolutt beste meksikansk hengekøye du kan ta

Verdens mest unike hengekøye.
Les mer om hvorfor.


Hengekøyer er laget av dyktige håndverkere veve i Mexico. Hengekøyer er unike håndarbeid.

Alle Tropical hengekøyer er 100% håndlaget av innfødte maya-indianerne i Mexico. Hver hengekøye er individuelt håndlaget av en vever i Mexico, er det en kunst å veve en Mayan hengekøye, er det en kunstner bak hver hengekøye. De står fritt til å velge sine egne mønstre og farger gjør at du får et ganske unikt produkt laget med mest erfaring og evne til å skape en hengekøye. Hver hengekøye tilbyr en perfekt blanding av komfort, skjønnhet og styrke.

Kvalitet hengekøye - veving teknikk og komfort av hengekøyen

Alle Tropical hengekøyer er av høyeste kvalitet og vil vare i mange år med riktig behandling av hengekøyen. Hver hengekøye er kvaliteten kontrolleres flere ganger, det er en garanti for at du får det beste av det beste hengekøyer. Alle hengekøyer er produsert ved hjelp av en spesiell veve teknikk som skiller seg ut i en diamant veve mønster uten knuter, som gir overlegen komfort og støtte så snart du setter deg i en hengekøye. Veve teknikken gjør at alle vekter fordelt over hele hengekøye og det gjør hengekøye enda mer styrke og hyggelig komfort oppnås samtidig. Mønster er en skjønnhet i seg selv. Den luftige rutenettet gir den perfekte frisk luft sirkulasjon på en varm sommerdag.

Super allsidig hengekøye

Hengekøyer kan brukes nesten overalt, hager, terrasser, camping turer, båter og en veldig kreativ leketøy for barn, bruk hengekøye som swing. Bruk en hengekøye for å sove, hvile, lese en bok, eller vugge barnet i søvn. Bruke hengekøye ute og inne.

Mål i en typisk meksikansk hengekøye

Fleksibel og elastisk i den meksikanske hengekøyen som ikke kan gis et fast mål bredde, noe som er så fleksibelt, lengde er imidlertid vanligvis ca. 2.1 og total lengde ca. 4 meter. Bæreevne er minst 300 kg. Hengekøyer veier fra 1 til 3 kilo. Tropical hengekøyer er sterke og lette. Lett for kompakt lagring, enkel reise med, enkel å sette opp, alltid 2 x 3 meter tau med deg når du har en hengekøye med deg på turer.

Flott hengekøyer og elastiske bred.

King Size Deluxe hengekøye er luksus hengekøye. Fantastisk hyggelig til en, to og flere personer, store nok for hele familien. Se King Size Deluxe slitesterk hengekøye.
preload spinner