Personlige opplysninger

 

 


Ingen personlige opplysninger som registreres hos Hængekøje Butikken, blir på noe tidspunkt overdratt, solgt eller gjort tilgjengelige for tredjemann. Alle informasjoner oppbevares på betryggende vis, og er kun tilgjengelige for betrodde medarbeidere hos Hængekøje Butikken.

I forbindelse med elektronisk betaling brukes en sikker kryptert metode hos Webshopsystemet. Det er godkjent selger med godkjennelse fra E-merket.

Shopsystemet benytter såkalte cookies til styring av innholdet i innkjøpskurven. En cookie er kun betegnelsen for en fil som lagres på din egen PC. Det er dessuten mulig å be systemet lagre egne adresseopplysninger til neste besøk. Ønsker man på et senere tidspunkt å slette disse informasjoner, kan dette skje via browser innstillingene. I Internet Explorer skjer det eksempelvis via menyen "Funksjoner" og menypunktet "Internett innstillinger".

Under et kjøp ber vi om navn, adresse, telefonnummer og E-post adresse. Disse informasjoner benyttes utelukkende til behandling av ordren. Informasjonene overføres og lagres elektronisk på ukryptert form, og oppbevares i 5 år. Selve "kontrakten" (kjøpsavtalen) lagres hos Hængekøje Butikken på en måte, så du senere kan logge deg inn og se/endre status.

Dessuten registrerer vi IP-adressen hvor et evt. kjøp utføres. Informasjonen benyttes normalt ikke, men kan benyttes i en evt. politietterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan dessuten valgfritt få sin E-post adresse opptatt på en mail-liste hos Hængekøje Butikken, slik at man kan motta nyheter og annen informasjon fra Hængekøje Butikken. Denne service kan til enhver tid endres. Send E-post til tropical@sol.dk dersom info & nyhetsbrev ønskes om hengekøyer.

Ref. person dataloven opplyser vi på forespørsel om registrerte opplysninger og på bakgrunn av evt. innsigelser foretar vi sletting i det omfang som ønskes.