Etisk Fair Handel

ETISK HANDEL - FAIR TRADE I PRAKSIS

Den meksikanske Nett hengekøyene har en historie utenom det vanlige, har det bare vært et liv større verdier i hverdagen, nettopp disse håndlagede hengekøyer har vært produsert i århundrer av Maya-indianernes etterkommere. Flett-veving teknikken er den samme over flere århundrer. I dag, den eneste forskjellen mellom de materialer som brukes i forhold til historien. I dag er det stort sett bomull og nylon - før, sjøgress eller sisal.

Materialene for hengekøyer kjøpt i Mexico av Hengekøye Marked Tropical og via lokale lagene levert til de små landsbyene der folk som ønsker å veve hengekøyer ha mulighet til å tjene ekstra penger til medisin, sement, skolegang, etc..

Når de er ferdig med veving en hengekøye, får de betaling for sitt arbeid mens de er overlevert nytt materiale som kunne veve en ny hengekøye. På den måten kan de bestemme når de vil arbeide.

Mayan hengekøyer er tidkrevende å produsere på grunn veve veve teknikk som gjør hengekøyer ekstremt smidig og fleksibel og gi rom for mye breddegrad hengekøyer. Meksikanere vil sove i selve bredden hengekøyer hvor den beste sovekomfort er.

Når en person er i hengekøye, er det alltid hengekøyen som former seg den eller de personer som ligger i sengen, og det gir gode optimalt velvære i en hengekøye. Det er derfor disse typer hengekøyer har blitt så polulærer over hele verden. Derfor er disse hengekøyer ofte kalt verdens beste hengekøyer.
Kaj Ellegaard kontaktet hvis du ønsker å høre om historien og hvilken virkning det har på samfunnet som de har vært i stand til å produsere tilstrekkelige mengder av hengekøyer utlandet. Hengekøye Market Tropical - Kaj Ellegaard kan kontaktes på telefon 33312927
preload spinner