Se & Køp Fair Trade hengekøye

Jeg blir ofte spurt om hvordan den meksikanske hengekøyer er laget.
Hengekøyer er i nett, og det er en tidkrevende prosess å ha produsert bare ett. Det krever rett og slett mye erfaring og kompetanse til å veve en stor Maya hengekøye i nett.

En meksikansk familie fast ble en forpliktelse for mer enn 200 familier.

For over 10 år siden, jeg bare hatt et samarbeid med en meksikansk familie fast. De hadde laget hengekøyer, og så gikk jeg og valgt hengekøyene jeg trengte.
I dag har jeg opgygget samarbeid med flere ulike lag og bedrifter. Så i dag er det blant annet av at kjøper jeg materialene som skal brukes til å produseres en hengekøye. Mitt team vil motta bomull og nylon materialer for hengekøyer, som deretter levere den i den meksikanske landsbyen hvor jeg har avtaler med veveren, som så få materialer levert i landsbyen deres. De bør derfor ikke bruke ressurser på transport, materialer, etc.. Vi har en slik avtale kom vi til landsbyen for eksempel. hver tirsdag, er det hengekøyer vevd ferdig får betaling for, mens de er overlevert materiale som de kan veve en ny hengekøye.

Maya vevere kan dermed eget tempo, og de må ikke bruke penger på materialer eller lignende. De er rett og slett penger for sitt arbeid så snart det er gjort. Så dette nettverket av vevere har blitt bygget opp gjennom årene, og fungerer veldig bra.

Hver hengekøye kvalitetssikret

Hengekøyer er begge sjekket i landsbyen og mens den endelige arbeidet med å sette endesnorre på hengekøye er laget. Så det er enkelt å sette opp en hengekøye mellom et par kroker eller to trær. Hengekøyer er håndlaget, så det er i prinsippet ikke to helt like hengekøyer, hengekøye derfor kvaliteten kontrolleres flere ganger før de sendes ut for eksport.

I dag, bygget et nettverk av mer enn 200 meksikanske familier som veve hengekøyer for Tropical i mindre meksikanske byer. Alt arbeid er gjort for god sunn fair trade prinsipper, slik at familiene får en rettferdig lønn og jobber kontinuerlig med.

Hengekøyer er nå solgt til folk som trenger en hengekøye eller ønsker å behage dem de elsker med en unik gave idé. Men det må selvsagt være noen hemmelighet at hver gang det er en som kjøper en av disse meksikanske hengekøyer, er det en viktig støtte til en meksikansk familie å opprettholde deres levebrød.

En Mayan hengekøye er vevd på den måten at det alltid er den hengekøyen som tilpasser seg til den personen som er i hengekøye, og det er derfor den meksikanske hengekøye har blitt verdensberømt. For mange er det verdens beste hengekøye. Bør du bruke en meksikansk hengekøye eller en unik gave ide da du kan få hengekøye her på www.hengekøye.com

Hengekøye Spesialist Kaj Ellegaard
Copenhagen - Denmark.

Den absolutt beste meksikansk hengekøye du kan ta

Se kvalitetshengekøyen slitesterk hengekøye.
preload spinner