Utsalg
Maya hengekøye i bomull

Maya hengekøye i bomull

899,00 NOK 975,00 NOK


Ingen produktomtale

En meksikansk hengekøye med vakre farger.


Ligg på tvers, på langs og på skrå i denne hengekøye.


- bomullsnett fra Mexico.


- fleksibel bredde


- masser av plass.


- Herlig til å sove i.


Optimal velvære. Her får du en hengekøye med god liggekomfort, når du ligger alene eller flere. Hengekøyen anbefales av kjennere.
Meksikanske maya hengekøyer


Unn deg selv og hele familien med en vakker meksikansk hengekøye. En meksikansk hengekøye er veldig hyggelig å være i, og når du legger i det, det er også ganske vakkert å se. Når Hengekøyer er spredt, og alle de vakre fargene kommer for alvor til sin rett når de er i bruk.

Velg en fargerik modell av mettede og intense farger i lyse opp selv de mest kjedelig regnværsdag.

Hengekøyer fra Mexico

Meksikanske hengekøyer - en kreativ gave


Spre glede med en kreativ gave til noen du elsker. En meksikansk hengekøye vekke entusiasme, og er også en unik gave som vil signalisere at du har gjort du bryr deg å finne noe spesielt til festen.

Den meksikanske hengekøyer, har vi håndplukket til å være en del av vårt produktspekter er produsert for hånd og vevd på tradisjonell meksikansk oppskrift. Kvaliteten er god og utrolig holdbar.

Du kan sette den opp mellom to trær eller stolper satt ned i bakken i et hjørne av hagen. Hvis du velger den løsningen med søyler, husk at innlegg skal være 2 meter høy og det bør være ca. 4,5 meter mellom dem, bruke noen tau til å tilpasse seg.