Hvilken av hengekøyene skal jeg velge?

Ovenfor finnes der veldig mange forskjellige varianter av hengekøyer.

Mexikanske hengekøyer er håndfremstillet av bomullstråd. Denne type tråd leveres i forskjellige varianter, hvor det viktigste er veveteknikken, som gjør hengekøyen meget fleksibel i bredden, hvorved det kan oppnås den mest behagelige liggekomfort. En hengekøye former seg etter deg.

Den smyger seg rundt kroppen din og former seg helt etter hvordan du ligger i hengekøyen. Du kan ligge på tvers i de store familiehengekøyene. Lukker du øynene vil du fort merke velværen ved å ligge i en ekte hengekøye, og drømmene kan dra deg dit hvor du helst vil være. Hengekøyene leveres i naturhvit, to fargede eller med flere farger. Ved bestilling velger du hengekøye fargen.

Bruk hengekøyen ofte i din bolig eller hagen. Mange innretter deres bolig med en hengekøye på loftrommet, kjelleren, i stuen eller barneværelset. Ofte tenker mange på at hengekøyen kun er til hagen, men flere bruker både hengestoler og hengekøyer innendørs. Du kan selvfølgelig også ta den med på ferie og utflukter i det fri. I hagen kan det gi mye aktivitet eller tid til avslapning. Med et tau er det enkelt å sette den opp, og alternativt kan kjøpes et hengekøyestativ, så du ikke skal være avhengig av plasseringen.

For andre blir det til et avslappende besøk på hytta, hvor det for mange er regnet som flott livstil produkt. Tiden er til avslapping..

Nettopp den mexicanske nett-hengekøyen er blitt en stor hit for barn, et leketøy som mange vil si. Men en ting er sikkert, foreldre kommer tilbake igjen og igjen hvor de forteller at hengekøyen er noe av det beste de har gitt sine barn for å leke i.

Den mexicanske hengekøye er blitt en gavehit. Det er mest fordi, personer som har prøvd å ligge i disse fint vevede bomullsnett hengekøyene opplever hvor fantastiske de er å ligge i. Familie og venner kommer på besøk, og de blir så begeistret, at de også ønsker seg én. Andre ser mulighetene og husker den til neste gang, når det skal finnes en gave til fødselsdag, jubileum eller lignende.

Selvfølgelig er det også mange som selv ønsker seg mexikanske hengekøyer. Det mest vanlige i forbindelse med kjøp av hengekøyer som gaver er at det skjer på anbefalingen fra familie og venner. I noen vennekretser har alle en mexicansk hengekøye. I andre tilfeller kan du være sammen med andre, som slett ikke kjenner til denne typen hengekøyer, og ikke umiddelbart synes der er noe spesielt med å ligge i en hengekøye.

Mexicanerne på Yucatán halvøya i Mexico har gjennom århundrer ligget og sovet om natten i denne typen hengekøye, og den er uvurderlig til en middagslur.

Hengekøyen er fremstilt av bomull i området hvor du ligger. Mens endesnorene er av nylon. Veve-flette teknikken kalles ”sprang” og det er brukt minst en uke på å veve en enkelt hengekøye. Du kan få den i flere forskjellige størrelser. Jo større, jo mere komfort og samtidig plass til flere. God fornøyelse med hengekøyen.
preload spinner