FAQ

Hva er hengekøyer laget av?
Vi vever hovedsakelig med bomull, nylon og belagt bomull ledningen. For spesielle bestillinger, kan vi veve andre materialer på forespørsel.

Hvor lenge vil du holde bomull eller nylon?
De vil vare i mange år, hvis du gir din hengekøye tatt vare på riktig måte. Det bør ikke stå ute i lengre perioder, spesielt i sollys, vind og regn bærer hardt på strengene i en hengekøye. Noen tror nylon kan være ute i lange perioder. Men det er mye vind og bevegelse av hengekøye er som om det er en person i hengekøye og kontinuerlig bruk, og slites ut av hengekøyen.

Vi foreslår også å bruke riktige klær mens du hviler i hengekøyen din. Unngå knapper, smykker, sko, klokker eller andre gjenstander som kan ta tak, eller å kutte strenger. Rives er fortsatt i bånd over slik at den kan repareres enkelt ved å binde ledningene sammen igjen så snart den er oppdaget.

Hva er forskjellen mellom størrelser?
Vi arbeider med mange hengekøye størrelser. Eg. i den opprinnelige Mayan hengekøyer, nr. 3, 4, 5, 6, 7 og 8 der hvert spor, inkludert tilsvarer antall tråden som brukes i området der du ligger i en hengekøye.

Lengde er den samme for hver størrelse. Forskjellen er bredden av hengekøyen. Bredde gir størrelse. Jo høyere tall, jo større og større hengekøye.

Vi foreslår de største størrelsene fordi det er rom for mer, og har den beste komforten. De store størrelser er også en veldig sterk hengekøye. Svært fleksibel. Jo større hengekøye er - jo mer behagelig det føles. Dette gjelder også for én person. Den generelle regelen er å ha den største hengekøye du rimelig råd.

Bruk hengekøyer for camping og backpacking turer, er det lett å transportere og håndtering. Og du har et flott sted å overnatte eller for en kort lur. En siesta i en hengekøye er en del av hverdagen for mange meksikanere.

Hengekøye setup metoder?
Hengekøye kan henges på en sterk vegg, et tre, en håndflate av en seilbåt, osv. Hang hengekøyen på en skånsom bue, må senteret ha en høyde som om du skulle sitte i en stol. (Den ultimate strengen som ca. 2 m over bakken, avstand ca. 5 m. midt hengekøye mellom knær og hofter.) Du kan bruke tau, kjetting, sterke tau mellom trær, vegger og staver når du setter opp hengekøyen. Bruk flagg knop mellom tau og hengekøye.

Hvordan vasker du i hengekøya?
Bare vaske hengekøye, hvis det strengt nødvendig. På grunn av diamant veven design er ikke lett å hengekøye din blir skitten.
Hvis du ønsker å vaske hengekøye i en maskin må slutte ledninger være buntet sammen og sette hengekøye i et putetrekk.
Anbefalt av vaske hendene. Legg hengekøye i en bøtte med kaldt vann og mild såpe. Klem den med hendene nøye, og la dynket i 30 minutter. Skyll grundig. Henger til tørk. En bomull hengekøye vil krympe rett etter vask den, men den går tilbake til normal størrelse når kan brukes igjen.

Kan jeg velge farge på hengekøyen min eller opprette en personlig fargekombinasjon?
Ja du kan. Velg farge hvis mulig, farge blandingen, naturlig hvit, turkis-blå like. Eller du kan skrive dine ønsker i notat feltet og vi vil finne en hengekøye som farge vilkårene er så i dine innstillinger. Har du noen spesielle ønsker, kan vi veve en for deg, men jeg tar ca. 3 uker. Send et bilde av narkotika eller hengekøye som du ønsker å info@brugskunst.dk og så vi veve en for deg.

Får jeg noen instruksjoner med mine meksikanske hengekøye?
Med hver hengekøye leveres med et enkelt guide med oppsett, omsorg tips og knuten binde instruksjon.

Hva er forskjellen mellom en hengekøye med kors bar og en hengekøye uten en bar?
En hengekøye med korset bar er kjent som en amerikansk stil hengekøye. Det er en veldig dekorativt hengekøye på grunn av sin skjønnhet og størrelse. Vi foreslår dette for hager og terrasser.
En hengekøye uten et kors bar er et typisk Maya hengekøye. Dette er en av våre spesialiteter. Den ble designet for mer 3000 år siden av Mayaene, og det anses den mest komfortable hengekøyen i verden. Det er interessant at denne Maya-hengekøye garn anbefalt av kiropraktorer og orthopedist for folk med ryggproblemer på grunn av stor fleksibilitet når hengekøyen justeres til den personen.

Hva er en Sisal hengekøye?
For tre tusen år siden, da Maya folk bare visste om sisal streng, laget av henequen plante, dyrket over hele Yucatan-halvøya i Mexico. Tilbake da, hengekøyer vevd med sisal fiber snorer de hadde mottatt fra henequen. Det er fortsatt mulig å få hengekøyer vevde sisal. De er sterke, men det er humper i sisal tau og sisal kan være harde, og ikke har samme fleksibilitet og mykhet som bomull. Vi har også veve sisal sansiviera, hamp og polyester strenger på forespørsel.

Les mer om Maya hengekøyer.
preload spinner