Multicolor hengek°ye stol i store fleksible nett

Multicolor hengek°ye stol i store fleksible nett

675,00 NOK


Ingen produktomtale

Hengekøye stol i ekte hånd vevet meksikansk tradisjon. En flott hengekøye stol med store fleksible nett.


Glem billig og ekkel liten hengekøye stoler på at du kanskje bare


får bruke én gang. En meksikansk hengekøye stol er 100% håndvevd av de innfødte maya-indianerne i Yucatan i Mexico, som har gjort hengekøye stoler gjennom generasjoner. Hengekøye stolen er laget av tykk bomull eller nylon strenger produseres i en veving teknikk som gir trøst og støtte når man sitter i en hengekøye stol.

Den spesielle diamant mønsteret gir deg luksuriøs komfort og støtte i ryggen. Bruke hengekøye stol inne eller ute i hagen, vinterhagen, terrasse og svinger.

Lag en andre lykkelig hengekøye stolen er fargerik nett, og en frisk glad og positiv gave.

Den meksikanske hengekøye stolen er en utrolig behagelig og støtte i hengekøye stolen. Enkel å installere fra et fast punkt og stor nok til at en person kan strekke seg helt opp i full lengde. Hengestolen ta´ form rundt kroppen for å gi en avslappende opplevelse. Den beste måten å slappe av hvor som helst, innendørs foran TV, eller utenfor med en god bok. Tværbar tre er 1 meter og bæreevne er 200 kg.

Du får informasjon med hengekøye stol, og instruksjoner om oppsett og bruk.

Vi er sikker på at du vil få til å nyte meksikansk hengekøye stolen, men det bør være noe en eller annen grunn, kan du være misfornøyd med det kan byttes